Mercuri Urval

Fra starten i Sverige i 1967 har Mercuri Urval udviklet sig til en førende, international konsulentvirksomhed med godt 700 medarbejdere i 25 lande på 5 kontinenter. Denne udvikling er udelukkende sket ved organisk vækst - altså uden opkøb og fusioner.

 

I 1967 var vi pionerer i forståelsen af den uvurderlige værdi, der ligger i at have de rigtige mennesker ansat - ikke blot set fra en ren faglig vinkel, men også som personer. Siden da har vi udviklet distinkte og meget effektive metoder, så vores kunder kan optimere de menneskelige ressourcer i deres virksomhed. Dette arbejde støttes af ”best-in-class” viden og værktøjer, der er blevet udviklet og forfinet gennem mange års praktisk erfaring.

 


Expired Jobs (2)

Områdeledere for lodser

|   Posted : 24.Jun.15
Til tre nyoprettede stillinger som områdeledere for lodser søger DanPilot kompetente lederprofiler.

Omr%c3%a5deledere-for-lodser |   Location:Skagen, Svendborg og København

Afdelingsleder for Maritim Service

|   Posted : 30.Jan.15
Til en nyoprettet nøgleposition søger Aarhus Havn en kompetent afdelingsleder, der skal sikre, at leverancen af maritime services til havnens kunder leveres på et højt professionelt niveau og at afdelingen er velfungerende. Den nye leders primære fokus er at fortsætte udviklingen, for at sikre, at afdelingen også i fremtiden kan matche konkurrerende virksomheder.

Afdelingsleder-for-Maritim-Service |   Location:Aarhus, Denmark

<< Previous 1 Next >>